Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: شهر اصفهان زلزله خیز متوسط است از این رو برای هر ساختمان باید نقشه های سازه تهیه و پیمانکار ها مکلف به اجرای آن هستند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عبدالرسول جان‌نثاری صبح امروز (شنبه) در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به کیفیت ساختمان های شهر اصفهان، اظهارکرد: ۱۰۰ درصد ساختمان هایی که برای آنها در سال های اخیر پروانه صادر شده، دارای نقشه سازه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقش نظام مهندسی در اعمال مقررات بسیار پر رنگ و محوری است، گفت: قانون نظام مهندسی ساختمان که در سال ۷۴ توسط رییس جمهور وقت ابلاغ شد فقط مربوط به نظام مهندسی نیست بلکه برای فعالان ساخت و ساز تعیین تکلیف کرده است.

جان نثاریبا تاکید بر اینکه در قانون نظام مهندسی، شهرداری و تولیدکنندگان مصالح ساختمانی نیز حضور دارند، افزود: در فرایند ساخت و ساز بخش طراحی، محاسبات، نظارت، اجرا، بهره‌برداری و نگهداری وجود دارد، اما اگر گاهی در کشور مشکلاتی مشاهده می شود، به دلیل این است که در برخی از این بخش ها حضور نظام مهندسی آنگونه که باید شکل نگرفته است.

وی با بیان اینکه دغدغه اصلی قانون نظام مهندسی رعایت حقوق شهروندی است، اظهارکرد: شهروندی که حاصل دست رنج سال ها تلاش خود را برای خرید سازه‌ای هزینه می کند، باید از ایمنی آن در برابر حوادث طبیعی، بهداشت ساختمان، آسایش کافی و صرفه اقتصادی آن  و اینکه هزینه های بی مورد یا بیت المال در طراحی و اجرای آن انجام نشده، اطمینان داشته باشد.

رییس هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان افزود: در تمام این بخش ها نقش آموزش و فرهنگسازی بسیار جدی است، به طوری که یکی از رسالت های سازمان نظام مهندسی ساختمان، آموزش و فرهنگسازی برای اعضای خود، شهروندان، سازندگان و تولیدکنندگان است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب، گفت: در حالیکه در این حادثه قدرت زلزله 7.3 ریشتر بود، با توجه به اینکه در ساخت و سازها تا حد نسبتا خوبی قوانین نظام مهندسی رعایت شده بود، فقط ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند.

جان‌نثاری افزود: در زلزله کرمانشاه در سایت طرح مهر سر پل ذهاب تنها دو نفر کشته شدند در حالی که دهها خانوار در این سایت ساکن بودند و این نشان می دهد هر جا نظام مهندسی به رسالت خود درست عمل کرده نتایج خوبی به همراه داشته است.

رییس هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان یادآور شد: قانون نظام مهندسی ساختمان در سال ۷۴  تصویب و از همان سال در بسیاری از شهرها شکل گرفت به طوری که در حال حاضر این سازمان در تمام استانها با سابقه ۲۰ ساله در حال فعالیت است.

وی افزود: سازمان نظام مهندسی تشکیل شده تا با توجه به سرمایه عظیمی که در صنعت ساخت و سازهای مسکونی، اداری، تجاری، نظامی  و غیره هزینه می شود، مقررات ملی در این ساخت و سازها مورد توجه قرار گیرد.

جان نثاری با بیان اینکه در قانون نظام مهندسی رسالت اصلی سازمان ما تقویت و توسعه فرهنگ و ارزش های اسلامی در معماری و شهرسازی است، گفت: نظم دادن امور مربوط به شاغلان و حرفه‌های فنی و مهندسی، وضع مقررات ملی، قیمت گذاری خدمات نظام مهندسی، الزام به رعایت طرح های تفصیلی، جامع و هادی توسط شهرداری ها، به عهده نظام مهندسی است.

رییس هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان افزود: سازمان نظام مهندسی ساختمان نخستین و  بزرگترین سازمان نظام مهندسی در کشور است، ۴۸۵ هزار نفر در کشور و در استان اصفهان ۳۱ هزار نفر عضو دارد که شامل رشته های معماری با پنج هزار عضو، عمران با ۱۳ هزار عضو، برق هفت هزار عضو، مکانیک پنج هزار عضو، شهرسازی با ۵۰۰ عضو، نقشه برداری ۲۳۰ عضو و ترافیک با ۳۱ عضو است.

سکاندار سازمان نظام مهندسی ساختمان باید دارای صلاحیت کامل باشد

وی با اشاره به برگزاری هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان در روز پنجشنبه ۱۲ مهرماه، گفت: هر سه سال یکبار انتخابات سازمان نظام مهندسی در استان ها برگزار می شود که فرایند انتخابات در نظام نامه مصوب وزارت راه و شهرسازی انجام می شود.

رییس هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با بیان اینکه ثبت نام کاندیداها از هفتم تیرماه آغاز شد، گفت: برای این دوره از انتخابات یکهزار و 439 نفر در کشور ثبت نام کردند، این تعداد در استان اصفهان ۷۳ نفر بود که از این تعداد ۶۲ نفر برای شرگن در انتخابات برگزیده شدند.

وی تاکید کرد: برای فرایند انتخابات، توسط وزارت راه و شهرسازی مسئول هیئت نظارت بر انتخابات در هر استان مشخص می شود که در اصفهان این مسئولیت بر عهده مدیر کل راه و شهرسازی استان اصفهان است و او ۱۴ نفر از اعضای خوشنام و قدیمی سازمان نظام مهندسی ساختمان را دعوت کرد تا این افراد در بین خودشان انتخابات برگزار و هفت نفر را به عنوان هیئت اجرایی انتخابات کنند.

جان‌نثاری تصریح کرد: فردی که سکاندار سازمان نظام مهندسی ساختمان می شود، باید دارای صلاحیت کامل باشد.

وی خاطرنشان کرد: در کنترل صلاحیت نامزدها، تاکید شده افرادی که به نوعی با ساخت و ساز از جمله آب، برق، گاز، یا شهرداری مرتبط هستند، نمی‌توانند در هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی حضور داشته باشند.

رییس هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان افزود: در استان اصفهان در ۹ شعبه از جمله شهرستان های اصفهان، بهارستان، شاهین شهر، نجف آباد، خمینی شهر، داران، گلپایگان، شهرضا و کاشان انتخابات به طور همزمان برگزار خواهد شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پروانه ساخت و ساز پروانه ساختماني اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان اکولوژی پارکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، محمود قلی‌زاده با بیان اینکه این طرح‌ها بر اساس قرارداد منعقده با قرار گاه امام حسن مجتبی (ع) با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات این قرارگاه و همچنین از محل اعتبارات استانی در ۱۱ شهرستان اجرا خواهد شد، افزود: پیش‌بینی می‌شود در سفر دوم رئیس‌جمهور به استان اردبیل هم سه هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای و تکمیل طرح‌های آبخیزداری این استان اختصاص داده شود که در صورت تحقق، این اعتبارات با پراکنش استانی توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون در استان اردبیل ۹۲۷ طرح آبخیزداری اجرا شده است، افزود: سال گذشته در منطقه ارشق مشگین‌شهر سازه آبخیزداری با هدف تامین آب زراعی و توسعه آبیاری مدرن اجرا شد که این طرح منجر به توسعه کشت پسته، گردو و گل محمدی و همچنین مهاجرت معکوس روستاییان این منطقه شده است.
مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اردبیل گفت: اجرای سازه‌های آبخیز علاوه بر ذخیره‌سازی آب منجر به مهار سیلاب و فرسایش خاک در استان شده و تلاش می‌کنیم با تامین اعتبارات لازم سازه‌های آبخیز را در نقاط سیل‌خیز استان احداث کنیم.
قلی‌زاده با بیان اینکه در ۲ سال اخیر بیش از ۲۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری این استان ذخیره‌سازی شده است، افزود: طرح‌های توسعه آبخیز استان با هدف حفظ و پایداری آب، افزایش ذخیره آب در حوضه آبخیز، جلوگیری از فرسایش خاک، تاخیر در روان آب‌ها و جلوگیری از سیل و تخریب مرتع و پوشش گیاهی در اولویت اجرا قرار گرفته است.
وی ذخیره نزولات آسمانی، کنترل سیلاب و فرسایش خاک، افزایش پوشش گیاهی و تغذیه آبخوان‌ها را از دیگر اهداف اجرای طرح‌های آبخیزداری ذکر کرد و گفت: احداث سازه‌های سنگی گابیونی، بند‌های زیرزمینی و دو منظوره پخش سیلاب و کنتور فارو از جمله اقدامات انجام گرفته در حوزه آبخیز استان است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از افتتاح ۲۶ سازه آبخیزداری و آبخوان‌داری با اعتبار بیش از ۲۰۹ میلیارد ریال در سال گذشته خبر داد و گفت: این طرح‌ها شامل اجرای عملیات آبخیزداری، مدیریت روان آب‌های سطحی و کنترل سیلاب بوده که در شهرستان‌های سرعین، کوثر، گرمی، اصلاندوز، اردبیل، خلخال، نیر و انگوت اجرا شد.
قلی‌زاده با اشاره به اینکه با افتتاح این طرح‌ها ۹۵۰ خانوار از مزایای آن در ۱۶ روستای استان بهره‌مند شدند، افزود: این اداره کل به منظور مدیریت و مهار سیلاب‌های احتمالی، اجرای طرح آبخیزداری در ۱۳ هزار هکتار در حوضه زیوه شهرستان گرمی را پیشنهاد کرد که برای مطالعه آن یک میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته و برای تکمیل مطالعات طرح، اعتبار مورد نیاز باید تامین شود.
وی همچنین با اشاره به تخصیص اعتبار از محل منابع محرومیت‌زدایی گفت: از محل منابع محرومیت‌زدایی تخصیص اعتبار به میزان ۲۶۶ میلیارد ریال برای اجرای سازه‌ها در شمال و جنوب استان پیگیری خواهد شد.

دیگر خبرها

  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل