Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه به دنبال تغییر در بارگذاری ساخت و سازهای شهر اصفهان هستیم، گفت: برای سال آینده بودجه خوبی در شهرداری اصفهان برای موضوع فرونشست در نظر گرفته شده تا بتوانیم راهکارهای اجرایی و علمی برای کنترل این بحران را پیاده کنیم.

وحید مهدویان، امروز (سه شنبه -۸ آذر ماه) در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک سازمان نظام مهندسی اصفهان ساختمان و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان، با اشاره به اینکه یکی از تکالیف قانونی شهرداری صدور پروانه ساختمان است و بسیاری از دستگاه ها برای به سرانجام رساندن آن نقش دارند، اظهار کرد: یکی از پررنگ ترین این دستگاه ها، سازمان نظام مهندسی ساختمان است که از زمان شروع تا پایان کار ساختمان دخیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اهداف سازمان نظام مهندسی و خط و مشی های آن در قانون مشخص است، تاکید کرد: رویکرد جدید مدیریت شهری بر تعامل و همکاری و انجام یک سری وظایف است.

به گزارش ایسنا، معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با بیان اینکه صدور پروانه ساختمان در شهرداری بر عهده معاونت معماری و شهرسازی است، گفت: به همین منظور هدف ما تعامل سازنده با دستگاه های اجرایی از جمله نظام مهندسی است.

 به گفته مهدویان، برای تعامل بیشتر بین این دو مجموعه تفاهم نامه امروز به دنبال ارتباطات الکترونیک بین سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری، موازی کاری، حذف مراجعات حضوری و کاغذبازی، برپایی دوره های مشترک برای مهندسان جهت افزایش کیفیت ساخت و ساز است.

وی همچنین تاکید کرد: این تفاهم نامه به دنبال راهکارهای اجرایی برای اجرای درست و کامل مقررات ملی ساختمان به خصوص مبحث ۱۹ در بحث انرژی است، همچنین اجرای قانون مجری ذیصلاح که هنوز یکی حلقه های مفقوده اصفهان در ساخت و ساز است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان افزود: با این تفاهم نامه درحالی که مهندسان ما ملزم به ارائه گزارش تخلفات هستند، می توانند بلافاصله از طریق سامانه الکترونیک گزارش موجود را به شهرداری و نظام مهندسی ارائه کنند.

وی تاکید کرد: تمام این اقدامات در چارچوب قوانین بالادستی و مقررات شهرداری و نظام مهندسی است و حقوق شهروندان در بحث ساخت و ساز رعایت باید شود و امیدواریم در آینده نزدیک در سایه این تعامل سازنده ارائه خدمات را در یک مسیر که ارتقا ساخت و سازهای شهری است، پیاده کنیم.

مهدویان گفت: این تفاهم نامه آغازی برای تعامل سازنده و ‌الگویی برای کشور خواهد بود و امیدواریم شهروندان در اخذ پروانه ساختمان شاهد خدمات پیشرفته و مشترک بین شهرداری و سازمان نظام مهندسی باشند.

وی در ادامه درباره نقاط بی دفاع شهری و ساختمان های نیمه ساز و زمین های بایر که به دلایلی رها شده اند، اظهار کرد: این نقاط به دلایل ناهماهنگی بین شهرداری و نظام مهندسی رها شده اند که این موجب تخلفات ساختمانی توسط سودجویان می شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان افزود: در این تفاهم نامه فی مابین، یکی از موارد گزارشات تخلفات توسط مهندسان و مردم است و در سامانه گزارش تخلفات موارد به شهرداری ها اطلاع رسانی می شود و شهرداری ها بعد از اطلاع رسانی اقدامات اجرایی خود را در چارچوب قوانین انجام می دهند.

وی اضافه کرد: همچنین در بحث نقاط بی دفع شهری موضوع ارتقای سطح آگاهی شهروندان از این نقاط، و مشکلاتی که ایجاد می کنند و راهکارهای حل این مشکل بسیار اهمیت دارد و این تفاهم نامه سبب می شود که گزارش های بیشتری در این باره داشته باشیم و به طور قطع با آنها برخورد می شود.

مهدویان در پاسخ به سوال ایسنا درباره پیش‌روی فرونشست در اصفهان و ضرورت پیاده سازی راهکارهای افزایش ایمنی ساختمان ها، اظهار کرد: در مباحث محیط زیستی شهر اصفهان با مشکلات زیادی گرفتار است اما باید توجه داشت برای هر مشکلی راهکاری وجود دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا ۱۵۰ شهر همانند اصفهان با مشکل فرونشست مواجه بودند که حتی شرایطی بدتر از اصفهان داشتند، اما با ارائه راهکارهایی این بحران را کنترل کرده اند، تاکید کرد: براساس مطالعات صورت گرفته، در حال حاضر فرونشست در شمال شهر اصفهان بیشتر از جنوب آن است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان افزود: در سنوات گذشته مطالعات مختلف در این باره صورت گرفته و اخیرا نیز عکس برداری لیزری هوایی در حال انجام است و میزان فرونشست به صورت مشخص در اصفهان اعلام می شود تا براساس آن تصمیم درستی اتخاذ کنیم.

وی تاکید کرد: برای سال آینده بودجه خوبی در شهرداری اصفهان برای موضوع فرونشست در نظر گرفته شده تا بتوانیم راهکارهای اجرایی و علمی برای کنترل این بحران را پیاده کنیم.

مهدویان با تاکید بر اینکه فرونشست زمین را نمی توان از بین برد، بلکه با راهکارهای علمی و اجرایی امکان کنترل آن وجود دارد، تصریح کرد: یکی از اقدامات بین شهرداری و سازمان نظام مهندسی بعد از بررسی های علمی، بحث تغییر در طراحی ساختمان ها از لحاظ سازه ای است، همچنین الزام آزمایش های ژئوتکنیک و به نوعی به دنبال تغییر در بارگذاری ساخت و سازها در شهر اصفهان هستیم تا در نقاطی که بیشترین میزان فرونشست وجود دارد، بتوانیم با تدبیر مهندسی و علمی بارگذاری ارتفاعات ساخت و ساز را کمتر کنیم.

وی افزود: فرونشست دامنه های گسترده ای دارد که یکی از موارد آن به ساخت و سازهای شهری بر می گردد که امیدواریم در ساختمان‌های موجود و ساخت و سازهایی که قرار است انجام شود، تدابیر علمی در نظر بگیریم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با اشاره به بحران کم آبی اصفهان، گفت: یکی از مباحثی که از ابتدای امسال به طور جد دنبال آن بودیم اجرای مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان است و اجرای ساختمان های پایدار است.

وی افزود: یکی از مواردی که به دنبال آن هستیم و اکنون در مراحل تصویب قرار دارد، آب های خاکستری است که دستورالعمل و ضوابط آن تهیه شده و در حال چکش کاری آن هستیم که با تصویب نهایی در شورای شهر و مراجع قانونی به صورت الزامی در ساختمان ها اجرا خواهد شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی فرونشست زمین ساخت و ساز شهرداري سازمان نظام مهندسی ساختمان معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان سازمان نظام مهندسی تفاهم نامه شهر اصفهان ساختمان ها ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳

به گزارش «تابناک»، داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی گفت: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها ضروری است
  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • خطرناک‌ترین استان‌های ایران در میزان «فرونشست»
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • میزبانی پایانه‌های مسافربری مشهد از ۲۰ میلیون زائر امام رضا(ع)
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری